Eiti į turinį
Kodėl mano vaikas serga, o kaimynų ne?

Kodėl mano vaikas serga, o kaimynų ne?

Visi vaikai serga, nes ūmių kvėpavimo takų infekcijos, gripo ir kitų virusinių susirgimų išvengti neįmanoma. Vaikų imuninė sistema nėra tobula, ji vystosi taip pat ir kovodama su infekcijomis. Tačiau visi vaikai serga skirtingai: kai kurie pasveiksta per porą dienų ir net nepasiskundžia bloga savijauta, kitus ilgą laiką kankina aukšta temperatūra, o treti, didžiausiam tėvų siaubui, – net nesuspėję sustiprėti po ligos – vėl suserga. Visa tai priklauso nuo vaiko imuninės sistemos. 

Jei vaiko imuninė sistema yra silpna, net ir nedidelis peršalimas gali sukelti įvairias komplikacijas ir tapti labai sunkiu susirgimu. Pastebima, kad tokių atvejų vis daugėja, o tam įtakos turi daug veiksnių: genetika, nepakankamai teisingai subalansuota mityba, mažas fizinis aktyvumas, per mažai laiko praleidžiama gryname ore, vitaminų ir mineralų trūkumas. 

Kartu su maistu vaikų organizmas gauna reikalingų maistinių medžiagų, vitaminų ir mineralų, svarbių viso organizmo normaliam funkcionalumui ir geram imunitetui palaikyti. Todėl svarbu, kad augantis organizmas gautų reikalingą angliavandenių, baltymų ir riebalų, vitaminų bei mineralų. 

Net teisingai parenkant produktus nėra lengva nustatyti vitaminų ir mineralų poreikį augančio vaiko organizmui, todėl organizmas nėra pakankamai stiprus kovoti su įvairiais virusais. Tinkamų maisto papildų vartojimas gali padėti sustiprinti imuninę sistemą. COVIRIN Kid&Teen – maisto papildas vaikų ir paauglių imunitetui ir ląstelių apsaugai. Šį maisto papildą rekomenduojama vartoti 6-11 metų amžiaus vaikams vartoti po 1 kapsulę 2 kartus per dieną, vaikams nuo 12 metų amžiaus vartoti po 1-2 kapsules du kartus per dieną (2-3 kapsulės per dieną) valgio metu ar po valgio gausiai užgeriant vandeniu.

Vitaminai A, B6, C ir D, cinkas, selenas padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą. Vitaminai A, B2 ir B3 padeda palaikyti normalią gleivinių būklę. Vitaminai B2, C ir E, cinkas, selenas padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos. Vitaminai B2, B3, B6, B9, B12 ir C padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį, kad yra ypač svarbu augančiam organizmui. 

Senesnis įrašas
Naujesnis įrašas

Krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Pirkti